29 mei: dag van de buren

dvdb-logo

Op de laatste vrijdag van mei ben je van harte welkom op onze Dag van de Buren, een kleinschalige gebeurtenis die in de loop van de voorbije jaren uitgroeide tot een jaarlijkse traditie in heel Europa.wink

Dit jaar slaan we onze tent op bij Hans (nr 67). Tussen 19u en 22u kan je langslopen om bij te praten met je buren of kennis te maken met nieuwe inwoners van onze straat. We maken ook van de gelegenheid gebruik om enkele ideeën te lanceren voor het straatfeest en onze werking in het najaar.

We bieden pintjes, water, frisdranken, koffie en versgemaakte groentesapjes aan aan democratische prijzen. Wil je zelf iets meebrengen, geen probleem.

Wil je “unplugged” een stukje muziek komen spelen? Heel goed! Wij zorgen voor een degelijke digitale opname. Meld je aan via info@tuinstraat.be.